Народна артистка України, улюблениця мільйонів українців, і не тільки, знаменита Тіна Кароль розмістила звернення в соціальній мережі. Вона заявила, що намагається будь-якими способами донести світу правду про те, що зараз твориться в Україні.

Відповідний пост Тіна Кароль оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

"Я буду боротися за правду, щоб у кожному місті світу звучав гімн України! Як символ свободи та незламності духу. 24 лютого Росія нанесла перший ракетний удар по Україні. Народна війна прийшла в кожну українську родину. 26 лютого після серії вибухів у житлових кварталах Києва, в тому числі біля мого дому, я прийняла рішення рішуче діяти та обороняти свою країну тим, що є найдорожчим в мене - своїм Голосом. Я обіцяю донести правду тим, хто не знає цієї правди. Голос розуму, голос Свободи звучатиме задля української перемоги. З однодумцями я створила Міжнародний центр інформаційного спротиву з штаб квартирою у Варшаві, де ми цілодобово працюємо над тим, щоб донести до простих людей у всьому світі реальну картину справ в Україні", - підписала публікацію народна артистка України.

Крім цього, вона акцентувала увагу на тому, що мирні жителі Росії та Білорусі повинні знати правду про те, що зараз відбувається на території України.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Особливий акцент ми робимо на російськомовну аудиторію з Росії, Білорусі, Вірменії, Казахстану. Люди мають право знати правду", - продовжила співачка.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Важливо розуміти, що звичайних громадян з Росії, Білорусі та Казахстану максимально ізолюють від правди, так як місцева влада все приховує від звичайних людей. Є відомості про те, що Лукашенко каже, що бомбардування в Україні – фейк. Люди повинні знати правду!

Нагадаємо, що у мережі заявили, що у п'яних водіїв будуть відбирати машини на потреби ЗСУ.