Учасник останнього сезону найромантичнішого шоу країни "Холостячка", обранець Злати Огневич Андрій Задворний показав дуже сильний відеоролик, на якому можна побачити, як беззбройні українці з прапорами протистоять Збройним ворогам з Росії.

Відповідний пост Андрій Задворний розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Раби прийшли звільняти вільних людей", - підписав відеоролик переможець останнього сезону романтичного шоу «Холостячка».

Дивлячись на дані кадри немає жодних сумнівів, що український народ - найсильніший у світі, як мінімум своїм духом. Не дивлячись на те, що російська армія приїхала в амуніції і озброєна по вуха, українські громадяни з прапорами намагаються всіма силами не пустити ворога далі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Андрій Задворний, фото з Instagram
Андрій Задворний, фото з Instagram

Аудиторія, яка підписана на сторінку Андрія Задворгоно, не пройшла повз і вирушила в коментарі, щоб написати про силу українського народу.

"We support Ukraine..our hearts with you..you will win !!", "Вже Куп'янськ не Україна ((((сподіваємося ,що не надовго", "Боже, крок вперед, 3 назад.Це в росії?", "Українці пишаюся нами", "Все буде Україна!", "Боже бідна моя Україна", - пишуть відгуки українські користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Андрія Задворного в Instagram
Коментарі на пост Андрія Задворного в Instagram

Коментарі на пост Андрія Задворного в Instagram
Коментарі на пост Андрія Задворного в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що ворог з Росії переодягається у форму ЗСУ.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Віталій Кличко заявив, що ворог стягується до Києва все ближче.

Також портал "Zhaj" писав, що у мережі повідомили, що Кремль хоче зробити Януковича президентом.