Віктор Павлік, відомий український співак вирішив показати з чим зустріне російських окупантів.

Восьму добу йде повномасштабна війна, відколи Росії напала на Україну. Всі беруть зброю в руки та йдуть боронити Батьківщину. Не важливо, хто ти, кожен, хто може тримати зброю — бере та йде захищати свою країну. Віктор Павлік, співак, також долучився, та показав в Instagram, що вміє поводитися зі зброєю.

На черговому фото, виставленому Павліком у своєму блозі, він стоїть з рушницею у гаражі, чи підвалі. Павлік виглядає суворим та рішучим.

"Слава Україні! Перемога за нами!, - написав співак.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Слава нашим захисникам!Молюся за тебе братику!", "А чому рушниця для полювання у руках, а не калаш? В теробороні роздають же калаші...", "Героям Слава", "Ви точно в сараї, чи у Іспанії", - написали прихильники.

Відомо, що багато хто з українських зірок вступив у тероборону. Серед таких, Тарас Тополя та його гурт Антитіла, Олександр Положинський, Василь Ломаченко, група "Бумбокс" на чолі з Андрієм Хливнюком, та багато інших спортсменів та знаменитостей.

Нагадаємо, раніше Джаред Лето висловив свою підтримку Україні, і згадав останній концерт у Києві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ольга Сумська показала світле майбутнє України. Є за кого битися.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві молодик ледь не до сліз розчулив пенсіонерку своєю допомогою.