Відома українська телеведуча Ольга Фреймут розмістила ролик, у якому об'єдналися багато музикантів, співаючи Гімн України, та тримаючи плакати з гаслами.

На своїй сторінці у Instagram Фреймут запостила Гімн у виконанні знаменитих співаків України. Всі вон тримають плакат із гаслом: "Стоп війні", "Україна все вистоїть", "Герої не вмирають" та інші.

Співаки які долучилися до флешмоба співають по кілька рядків Гімну України. Участь взяли дужа багато зірок, Олег Скрипка, Дмитро Монатик, Олександр Пономарьов, та багато інших діячів шоубізу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також у ролику зібрані кадри підтримки України у різних куточках світу.

Коментарях підтримали Фреймут. Їй написали багато слів підтримки.

"Ми вас всіх люблю мій найкращий народе в світі", "В мене мороз по шкірі " "Нічого сильнішого молитви не буває! Я звичайно розумію війна це страшно, ніхто не заслуговує такого ставлення до країни, але ця людина видала книгу з етикету", - написали в коментарях прихильники Ольги.

Нагадаємо, раніше Лето висловив свою підтримку Україні, і згадав останній концерт у Києві.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ольга Сумська показала світле майбутнє України. Є за кого битися.

Також "Знай.ua" писав, що український паспорт врятував 16-річному підлітку життя, опинився за крок від смерті.