В Україні продовжується війна, яка має втрати серед мирного населення. Не всі українці змогли залишити свою домівку багато хто залишився та боронить свою землю.

Стало відомо, що Чемпіон світу Олександр Усик дав інтерв'ю, у якому зізнається, що у разі, якщо прийдуть вбивати його чи його сім'ю, то готовий теж вбивати. Відео розмістив на своєму Telegram-каналі заступник Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Я не пішов на передову. Я захищаю свій дім, я захищаю свою сім'ю, своїх дітей, дружину, своїх близьких. Є багато гадів, які намагаються на цьому нажитися, мародерів. Ми допомагаємо людям. Але як це чому... Тому що це моя відповідальність. Я маю це робити, я - мужчина".

На питання, чи буде він вбивати, то Олександр заявив:

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Якщо моє життя захочуть забрати, або життя моїх близьких, то мені прийдеться це зробити. Я не хочу цього. Я не хочу стріляти, я не хочу нікого вбивати. Але якщо будуть вбивати мене, то в мене не буде вибору.

Також Усика запитали, чи йому страшно.

Олександр Усик, Telegram
Олександр Усик, Telegram

"Та не страшно вже. Насправді моя душа належить Господу Богу. А тіло моє належить моїй країні, моїй сім'ї. Так от немає ніякого страху. Є просто здивування. Як таке може бути у 21 столітті".

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль зізналася в героїзмі українців, які відновили Софію Київську під час війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова показала бабусь, які пережили Другу світову і ховаються від агресії РФ в підвалах.

Також "Знай.ua" писав, що Міністр оборони Олексій Резніков запевнив, що мужність ЗСУ зламала ворога.