Відома українська виконавиця Тіна Кароль повідомила, що завдяки спільним старанням на Софії Київській вдалося встановити хрест, який впав у січні цього року. Про це зірка розповіла на своїй сторінці в instagram.

Тіна Кароль заявила, що ще в січні 2022 року з Софії Київської впав хрест. Вона зазначила, що це поганий знай, який віщує велику біду. На щастя, хрест вдалося встановити назад. Незважаючи на те, що в Києві ведуться посилені бої між українськими захисниками і окупантами, знайшлися сміливці, які буквально під кулями встановили хрест на місце.

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Співачка зазначила, що українці неймовірний народ, яким можна захоплюватися нескінченно.

"Завдяки групі небайдужих людей, за допомогою колективних зусиль сьогодні встановили хрест, який впав з Софії Київської в січні цього року. Коли падає хрест, Це до великої біди. Нехай сьогоднішня установка Хреста на місце стане символом миру і зміцнить нашу віру. Сьогодні нам вдалося знайти 34-метровий кран для установки Хреста і отримати на це дозвіл. Це маленький крок до великих сердець віруючих. Спасибі Василю Рахмайлову, чия компанія не побоялася куль в столиці і дала нам кран, людей.
Дякую бізнесменові Михайлу Царенку, українській художниці Оксані Фурса, адвокату Ганні Коноваловій, компанії "Металева покривля", які відстоювали можливість встановити хрест на місце. Українці - ви неймовірні", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше Знай писав, Тарас Тополя проміняв Музичні інструменти на зброю - подав справжній приклад:"Не так ми це уявляли". Артист вирішив висловитися про ситуацію в Україні, а також попросив підтримати його творчість.

Також ми писали, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині".

Нагадаємо, зірка "Орел і Решка" Настя Івлєєва закликала особисто Путіна зупинити війну в Україні.