Легендарна українська співачка, яка відома своїм унікальним тембром голосу і стилем співу Тоня Матвієнко поділилася несамовитим постом, в якому повідомила, що вона попрощалася зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном, які пішов в тероборону.

Відповідний пост Тоня Матвієнко розмістила на своїй сторінці в Instagram в розділі Stories.

"Найважчим було відпустити, попрощатися @arsen_mirzoian. Я тобою дуже пишаюся, ти моя гордість, Ти моє все (смайл серця). Я люблю тебе, ми дуже сумуємо...", - підписала публікацію Тоня Матвієнко.

Сторіз Тоні Матвієнко
Сторіз Тоні Матвієнко

Крім цього Тоня розмістила публікацію, в якій нагадала про те, щоб люди, а особливо діти, не підходили до підозрілих предметів, які можуть лежати на вулиці, і не тільки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сторіз Тоні Матвієнко
Сторіз Тоні Матвієнко

Також потрібно повідомити, що сам чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян теж поділився публікацією в соціальній мережі. Він показав полонених військових з Росії, нагадуючи, що він також перебувати в територіальній обороні, щоб захистити свою землю і улюблену Україну.

Сторіз Арсена Мірзояна
Сторіз Арсена Мірзояна

Необхідно нагадати, що ЗСУ і звичайні люди проявляють неймовірну силу духу і міць нашої країни. Відомо, що ворог не очікував такого повороту подій і почав бездушно бомбити міста з мирними жителями.

Нагадаємо, що ЗСУ ліквідували елітний підрозділ ворога.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Віктор Ющенко послав Путіна на три літери.

Також портал "Zhaj" писав, що Арсен Мірзоян звернувся до росіян після обстрілу мирного населення.