Відома українська співачка Злата Огнєвіч замотивувала українців у такий складний для всіх час. Намагається знайти позитив у всьому.

Нові stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно зараз жінка допомагає всім українцям, які зіткнулися зі складною ситуацією, а також поширює правдиву інформацію про те, що відбувається.

На цей раз в соціальній мережі з'явилася фотографія двох маленьких пташок, які обіймаються.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Почути спів птахів і тихе мирне небо! Я про це мрію найбільше. Нехай ранок принесе нам радісні новини " - писала Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Незадовго до цього артистка звернулася до росіян, щоб донести до них правду, яка відбувається в країні зараз. Вона не стримувала себе, і навіть розплакалася від болю.

"В Україні відбулася" Революція Гідності " в 2014 році. Наша революція, де українці вийшли на головну площу нашої країни і боролися за права і свободу. У нас є дуже класна якість – ми вибираємо свого президента. Якщо він нам не подобається, ми маємо в собі сміливість і здатність вийти на площу і заявити про це. Ми не будемо боятися. Це у нас в крові. Ген свободи тече у нас в крові. І зараз ми на своїй землі обороняємося від російських фашистів. Ви по-моєму плутаєте поняття. Це ваша російська влада справжнісінькі фашисти", - сказала Огнєвіч.

Нагадаємо, що Росія напала на Україну в четвер, 24 лютого, і ось вже більше тижня тривають бої. Кремль сподівався, що їм вдасться взяти великі міста всього за два дні, але, цього не сталося. ЗСУ дали сильну відсіч, і ворог деморалізований.

Нагадаємо, що Алла Мазур підтримала ЗСУ і запевнила українців у перемозі

Раніше повідомлялося, що мужня захисниця України заявила, що ЗСУ не здадуть Ірпінь і Бучу

Також, у США остаточно вирішили з приводу закриття неба над Україною. У Білому домі заявили, що закривати небо над Україною не стануть