Відомий американський сценарист, продюсер і режисер Роберт Б.Уайде розмістив публікацію в соціальній мережі, в якому повідомив, що він підтримує Україну в такі важкі часи. Він заявити, що мріє, щоб армія Путіна в приниженні капітулювала.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі «Верховна Рада України»

Через останні події, які відбуваються на території України, весь світ дізнався, що Володимир Путін бездушно знищує мирне українське населення.

Вже восьмий день поспіль російський диктатор продовжує бомбити мирне населення в Україні і намагатися захопити нашу землю.

Важливо відзначити, що Путін напав на Україну 24 лютого, коли підло почав бомбити українські міста близько 5 ранку.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сьогодні вже весь світ знає, що Путін діє, як справжній терорист, скидаючи ракети на школи, лікарні і мирні будинки. Практично вся планета молитися, і підтримує Україну в такій важкій війні.

Режисер Роберт Б. Вайде з Америки також вирішив не мовчати і розмістив пост у своєму акаунті в Twitter написав: «Я мрію, щоб ці слова з'явилися в небі над Україною, поки армія Путіна відступає в приниженні».

Нагадаємо, що дружина Олександра Усика звернулася до жінок Російської Федерації.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі заявили про те, що ЗСУ в черговий раз позбавили техніки російських окупантів.

Також портал "Zhaj" писав, що Володимир Зеленський в терміновому порядку звернувся до Європейського Союзу.