У соціальній мережі розмістили публікацію, в якій повідомляється, що професійний тенісист з Росії, перша ракетка світу Данило Медведєв прибрав російський прапор зі своєї сторінки в Instagram. Потрібно зауважити, що ймовірно, до того, як він дізнався про війну в Україні, прапор РФ був вказаний в його анкеті.

Відповідний пост оприлюднили у багатьох Telegram-каналах.

Вже всьому світу відомо, що Росія, за наказом Путіна, пішла війною в Україну. Вже восьмий день поспіль окупанти, як бездушники, бомблять мирне населення і вбивають мирних людей.

Потрібно повідомити, що, швидше за все, тенісист, який представляє Росію, відмовився від російського прапора через війну в Україні.

"Перша ракетка світу Данило Медведєв прибрав з опису свого Instagram російський прапор, який розташовувався після слів "професійний тенісист"", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Крім цього, точно таку ж інформацію оприлюднили на іншому каналі, однак, там можна побачити, як Данило Медведєв прибрав знак російського прапора зі своєї сторінки. Можна чітко побачити кадри "до" і "після".

"Соромно бути росіянином! Перша ракетка світу Данило Медведєв прибрав російський прапор з опису профілю в Instagram", - підписана публікацію на іншому каналі в Telegram.

Важливо відзначити, що вже навіть російські люди почали розуміти, що РФ напала на Україну, і знищує мирний народ, який нічого поганого не зробив.

Нагадаємо, що Максим Чмерковський показав убитих військових з Росії і закликав це повідомити їх матерям.