Підтримати український народ під час жорстокої війни, що розв'язала РФ, вирішив відомий російський актор Павло Майков, який зіграв роль Бджоли в культовому кримінальному серіалі "Бригада", який до того ж є братом знаменитої співачки Анастасії Стоцької.

Новий пост з'явився на його особистій сторінці в соцмережі Instagram, на яку підписано трохи більше 55 тисяч осіб. Павло Майков вирішив скористатися широко відомим тлумачним словником Даля, в якому міститься близько 200 тисяч слів, і все для того, щоб пояснити своїм шанувальникам значення війни, що на сьогоднішній день є новою "реальністю" для всіх жителів України.

Зірка російського серіалу "Бригада" пояснив, що війна - це бій зі зброєю між двома державами, які ворогують між собою, і попросив усіх називати "речі своїми іменами".

Скріншот з Instagram, Павло Майков
Скріншот з Instagram, Павло Майков

Під публікацією Майкова зібралося чимало коментарів. Деяких зворушив такий жест актора і вони подякували йому за надану підтримку, інші ж засудили.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коментарі - instagram.com/pavel.maykov/
Коментарі - instagram.com/pavel.maykov/

Коментарі - instagram.com/pavel.maykov/
Коментарі - instagram.com/pavel.maykov/

Як відомо, багато знаменитостей і відомих особистостей з РФ продовжують сліпо вірити владі, заперечуючи реальні і жорстокі факти так званої "спецоперації" Путіна. Незважаючи на поодинокі випадки, інші світові зірки всіляко підтримують український народ, надаючи фінансову і моральну допомогу.

Нагадаємо, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" закликав росіян до мітингів - їх ОМОН все одно в Україні

Як повідомляв Знай.uа, Борис Джонсон заговорив українською, щоб уявити, як бути на війні з Росією

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Сопонару постаралася достукатися до росіян, щоб взяти владу в свої руки: "Знищить ваші життя"