Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу публічно підтримує Україну після того, як 24 лютого на нашу державу напала Росія.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Мурат Налчаджіоглу показав, що разом з сестрою підтримує українців. Вони підготували для них нічліг і смачну вечерю.

Фото: instagram \\ muratnalca
Фото: instagram \\ muratnalca

На опублікованих кадрах можна побачити, як сестра турецького бізнесмена готує для українців нашу традиційну страву - борщ.

Фото: instagram \\ muratnalca
Фото: instagram \\ muratnalca

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

" Ukranian borch. Istanbul for ukranian guests, що означає український борщ. Стамбул для українських гостей", - так підписав кадри Мурат Налчаджіоглу.

Фото: instagram \\ muratnalca
Фото: instagram \\ muratnalca

Також можна побачити, що вони прийняли багато українців, зокрема мам з дітьми і організували для них нічліг в такий непростий час.

Фото: instagram \\ muratnalca
Фото: instagram \\ muratnalca

" Васім beni gocmenierin siginma kapisi bizim gonlumuz genis. Моя сестра підготувала притулок для іммігрантів, наші серця широкі", — написавши він.

Слід нагадати, що 24 лютого приблизно о 05:00 за київським часом Росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього українці в багатьох містах почули вибухи від крилатих і балістичних ракет.

Нагадаємо, Борис Джонсон заговорив українською, щоб уявити, як бути на війні з Росією. Прем'єр-міністр Великобританії зробив кілька важливих заяв

Раніше Знай писав, "прихильник свободи слова": Ілон Маск заявив, що не блокуватиме через StarLink російські інформаційні агентства

Також Знай повідомляв, радник глави ВП Арестович зізнався, що перші ракети Росії припали на макети Олексій Арестович розкрив правду, від якої кожному українцю стане набагато приємніше