Видатна українська письменниця-шістдесятниця Ліна Костенко підтримала українців, після повномасштабного вторгнення Росії на територію України.

На своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук Ліна Костенко опублікувала вірш, який присвятила війні Росії проти України.

Ліна Костенко, фото з фейсбук
Ліна Костенко, фото з фейсбук

У своєму вірші Ліна Костенко звернулася до російської влади, яка таїть злобу на український народ, намагаючись відібрати українські землі, руйнуючи міста та відбираючи життя мирних громадян. Костенко не забула й згадати про те, що Росія у всьому, що зараз відбувається звинувачує саме Україну.

Це ж треба мати
сатанинський намір
чаїть в собі
невиліковний сказ,
щоб тяжко так
знущатися над нами,
та ще й у всьому звинувачувати нас!

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Варто нагадати, що 24 лютого приблизно о 05:00 за київським часом Росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього українці в багатьох містах почули вибухи від крилатих і балістичних ракет.

Президент України Володимир Зеленський прийняв рішення ввести на території країни воєнний стан. Після чого армія ЗСУ почала давати потужну відсіч російським окупантам.

Нагадаємо, режим тиші: офіційно в Україні починається евакуація мирного населення, список міст та заява глави ОП Подоляка. Евакуація населення буде відбувається з трьох локацій

Раніше Знай писав, "нас відправили, як сліпих кошенят": полонений російський солдат "прозрів" і закликав співгромадян виходити на мітинги

Також Знай повідомляв, "прихильник свободи слова": Ілон Маск заявив, що не блокуватиме через StarLink російські інформаційні агентства.