Український співак Віталій Козловський згадав слова Андрія Кузьменка про війну і заявив, що раніше помилявся. Своїми думками Виконавець поділився у соцмережі facebook.
Віталій Козловський зазначив, що не можна дотримуватися нейтралітету, якщо в країні йде війна. Він зізнався, що раніше не розумів цього, але зараз він усвідомив, що помилявся. Співак закликав кожну людину не мовчати і не тікати, а боротися із загарбником, хто як може.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

Також він опублікував відео з Андрієм Кузьменком, на якому він розповідає, що не можна бути нейтральним і мовчати, коли в країні йде війна. Ролик був записаний ще в той час коли РФ вторглася в Крим, а також Луганську і Донецьку області.

Скрін facebook
Скрін facebook

"Нейтральним бути не можна. Шкода, що я раніше цього не розумів. Але закликаю всіх і кожного - не мовчіть! Не тікайте! Не бійтеся!
Царство Небесне тобі, Кузьма", - написав Козловський.

Раніше Знай писав, Ксенія Мішина закликала російських жінок рятувати своїх чоловіків і не пускати в Україну: "виявляться гарматним м'ясом". Зірка звернулася до російських матерів і дружин.

Також ми писали, Павло Зібров подякував військовим, які захищають Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, топ-менеджер "Яндекса" звільнилася з посади через мовчання компанії про війну в Україні: "Вважаю злочином". Росіяни починають усвідомлювати, що накоїло керівництво країни на чолі з Володимиром Путіним.