Американська акторка з Чернівців Міла Куніс та її чоловік актор Ештон Кутчер оголосили про кампанію зі збору допомоги українцям.

Про це стало відомо з запису відео в Instagram. Актори розповіли, що через фонд збиратимуть гроші для біженців.

Міла Куніс і Ештон Кутчер, Instgaram
Міла Куніс і Ештон Кутчер, Instgaram

"Ми бачимо хоробрість українців, але це не означає, що хоробрим не потрібна підтримка. Також допомоги потребують ті, хто обрав безпеку, та виїхав з України. Через GoFundMe цей збір коштів надасть негайну допомогу біженцям і гуманітарну допомогу. Фонд піде на користь Flexport.org і Airbnb.org, двом організаціям, які активно працюють на місцях, надаючи негайну допомогу тим, хто її найбільше потребує", - повідомили актори.

Вони зазначили, що Flexport.org організовує доставку до місць перебування біженців у Польщі, Румунії, Угорщині, Словаччині та Молдові.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Фонд Airbnb.org надає безкоштовне короткострокове житло біженцям, які тікають з України.

"Бути з Україною означає підтримувати українців", - зазначили актори.

Міла Куніс і Ештон Кутчер, Instgaram
Міла Куніс і Ештон Кутчер, Instgaram

Раніше вони зробили пожертву у 3 млн доларів, а мета — зібрати 30 млн доларів для біженців та допомоги українцям.

Також Міла Куніс заявила, що зараз гордиться тим, що вона з України, і українка. Вона народилася у Чернівцях. Кутчер додав, що він пишається бути одруженим з українкою.

Наразі пара вже зібрала 15 мільйонів доларів.

Нагадаємо, раніше Павло Зібров поділився "Сном про Україну" – вселяє надію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сабіна Мусіна поділилася щемливим повідомленням від матері після нападу путіна на Україну.

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан взявся за куртки та жилети для ЗСУ, забувши про сукні для Осадчої.