Українська підприємниця, співзасновниця міжнародної франчайзингової мережі Б'юті-барів G. Bar, яка також є успішним блогером, Сабіна Мусіна розповіла про те, яке сумне повідомлення вона отримала від матері в ці тривожні дні.

Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Нікому не бажаю отримувати ось такі повідомлення від мами! Нікому! Навіть тим, хто бажає нам смерті і вбиває наших дітей! Це не перша наша війна з мамою! Тільки тоді, мама рятувала мене, маленьку. А сьогодні я рятую свою дочку, а моя мама годує солдатів. Мені боляче. Мені страшно. Але я вчинила б так само, якби моя Кіра була дорослою! Я пишаюся тобою, мамуля! Я так сильно люблю тебе! Ми скоро обіймемося і будемо грати в лото, як з бабусею», - написала вона, опублікувавши повідомлення від матері.

Скрін, Instagram Сабіна Мусіна
Скрін, Instagram Сабіна Мусіна

"Дочуня, рідна, я знаю, як ти переживаєш, колись ми це вже переживали. Але сьогодні інша ситуація. Я несу відповідальність не тільки за себе, але і за людей. Їх багато, більше тисячі, вони в мене вірять, вони знають, що я з ними. Не можу рлдвести місто, людей, які колись нас прийняли, і простягнули руку допомоги. Люблю вас дуже! І все, що я роблю, тільки заради вас! Не можу підвести людей, які вірять мені і йдуть за мною! У мене все добре!», - написала мати Сабіни.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще