Популярний український співак та композитор Павло Зібров, який відомий завдяки своїм розкішним вусам, звернувся до українців зі словами щирої підтримки. Новий запис з'явився на офіційній сторінці співака в соціальній мережі Instagram.

«А я вірю і знаю ! Наш дух незламний! Україна переможе!», - підписав він відеоролик, у якому зібрані найкрасивіші місця нашої Батьківщини.

Ролик супроводжується піснею Зіброва «Сон про Україну», у якій виконавець співає про країну своєї мрії. Слухачі погодилися з тим, що зараз пісня, записана 2019 року, отримала нове, актуальне звучання.

«Пісня дуже гарна», «Яка гарна пісня та виконання. Дякую вам», «Павле Миколайовичу, цей сон обов'язково здійсниться. Ми всі ще неодмінно поживемо у щасливій і мирній країні», «Яка гарна пісня! Звучить по особливому!!! До сліз і мурашок!!!», - зазначають прихильники Зіброва у коментарях.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, Павло Зібров подякував військовим, які боронять Україну - вірить у перемогу: "Ми - незалежні, сильні, єдині".

Раніше Знай писав, Володимир Дантес, Анатолій Анатоліч і Потап звернулися до всього світу - в це неможливо повірити: "Світ, вставай, ти нам потрібен". Зірки звертаються по всім можливим каналам.

Також Знай повідомляв, Іраклі Макацарія, Влад Яма та Ольга Сумська показали всьому світові, що творить РФ на території України: "Молимося". Зірки, які лишаються в Україні показали, що робиться в Україні після вторгнення РФ