Відомий футболіст, нападник Фуенлабарди Роман Зозуля також допомагає українцям.

Відомий футболіст зібрав гуманітарну допомогу для українців та розповів, що зовсім скоро допомога примчить з Іспанії. Про це Зозуля розповів на своїй сторінці у Facebook.

Спортсмен зазначив, що для відправки допомоги прийшлось подолати бюрократичні труднощі, але дві карети швидкої вже поїхали до України.

"Швидка допомога з Іспанії вже мчить до наших захисників. Ми нарешті подолали всі бюрократичні труднощі та відправили 2 карети з подарунками на Київщину і Харківщину. Працюємо 24/7 над наступними поставками", - зазначив футболіст.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Роман зазначив, що дуже пишається всіма своїми земляками. Він, як і мільйони українців по всьому світі слідкує за подіями на Батьківщині.

ьогодні розпирає гордість за кожного мого співвітчизника - жінок, які скляними банками збивають ворожі дрони, чоловіків, які голими руками зупиняють танки, і, звісно, Героїв, які щодня ризикують своїм життям в найзапекліших боях", - зазначив Роман.

Футболіст зазначив, що пори те, що серце розривається через зруйновані міста та скалічені долі, загиблих людей - вірить, що Україна переможе, вистоїть, навідміну від "орків".

"Увесь наш біль і сльози повернуться грьобаним оркам в 100 кратному розмірі. Зворотній відлік їхнього кінця почався 11 днів тому. І стрімко наближається до фіналу. Впевнений, що нація зомбованих патологічних боягузів зовсім скоро почне перегризати одне одному горло, а на кордонах про них подбають вже наші воїни", - написав Зозуля.

Нагадаємо, раніше зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна впевнена у швидкій перемозі ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Київському центрі крові призупиняють прийом донорів: біоматеріалу вистачає.

Також "Знай.ua" писав, що поліція РФ побила кийками і затоптала в сніг учасників мітингу проти війни в Україні.