Катерина Нікітіна розповіла, як змінився її світогляд відколи 24 лютого Україні було оголошено війну. Артистка показала фото з жовто-блакитним прапором.

Катерина Нікітіна у своєму Instagram розмістила фото з прапор, яке було зроблено у зоні бойових дій восени 2021 року.

Катя Нікітіна, Instagram
Катя Нікітіна, Instagram

"Ми з "Жіночим кварталом" їздили у вересні 2021 року у зони бойових дій! Тоді я ще не розуміла, яким значущим для мене буде це фото…", - написала Катерина.

Вона пригадує, що там всі були дуже привітні. Посміхалися. Але завжди на по готові.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Мені деколи буду моторошно від техніки, яку я бачила, ці автомати і ті умови в яких вони живуть…. І не уявляла собі, як ця техніка працює", - зізнається дівчина.

Але тепер, за словами зірки, все в її усвідомленні змінилося. "Тепер я бачила все. І тепер зовсім не страшно. Бойовий дух яких вирує у повітрі заряджає всіх навколо! Я не сумніваюсь в нашій перемозі!! І відчуваю, що вона близько!", - написала дівчина.

Катя Нікітіна, Instagram
Катя Нікітіна, Instagram

Шанувальники підтримали Нікітіну різними мовами. Вони писали слова підтримки всій Україні, та погодилися, з Нікітіною, що ЗСУ сильна армія.

Нагадаємо, раніше Павло Зібров поділився "Сном про Україну" – вселяє надію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андре Тан взявся за куртки і жилети для ЗСУ, забувши про сукні для Осадчої.

Також "Знай.ua" писав, що дружина Віктора Павліка Катя Репяхова поставила всій Росії незручне питання.