Стало відомо про те, що Святослав Вакарчук вступив у тероборону Львівської області. Тепер він захищатиме рідний край від російського вторгнення.

Вокаліст популярного колективу "Океан Ельзи", а також колишній народний депутат України Святослав Вакарчук вирішив допомогти рідній землі, і вступив в територіальну оборону після того, як Росія почала підлу війну проти України. Служити він вирішив у Львівській області.

"Офіцер запасу, музикант і лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук приєднався до територіальної оборони Львівської області", — повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Святослав Вакарчук, фото: Telegram
Святослав Вакарчук, фото: Telegram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього очільник Львівської області закликав усіх небайдужих громадян долучитися до захисту Батьківщини, та взяти приклад з популярного артиста.

З початку російського вторгнення, а це 24 лютого, в територіальну оборону вступило вже понад 100 тисяч українців. Хоча, спочатку розраховували на 10 тисяч місць там. Після війни це стане частиною оборони України.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"За 10 днів війни до нас прийшло близько 100 тисяч чоловік в терроборону. Записатися дуже просто. У нас працює сайт sprotyv.in.ua. Там є всі контакти, гаряча лінія - вас повністю проконсультують, що саме потрібно робити і куди звертатися", — пояснила заступник міністра.

Тероборона. Фото: YouTube
Тероборона. Фото: YouTube

До слова, колишній глава офісу президента навіть повернувся з іншої країни, щоб захищати Україну в теробороні. Також це зробило величезну кількість українських артистів, яким небайдужа доля рідній країні.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна закликала росіян протестувати і змусила думати, показав "нашу правду"

Раніше повідомлялося, що Вакарчук, Решетник і Козловський звернулися до українців і вселили віру в перемогу

Також, Океан Ельзи закликав росіян не мовчати через агресію Путіна:"з вас роблять злочинців".