Популярна і успішна радянська і українська актриса і телеведуча, народна і заслужена артистка України, вічно молода Ольга Сумська поділилася публікацією в соціальній мережі. Вона показала, як зараз люди з Харкова біжать на вокзал, щоб врятуватися від обстрілів російського окупанта.

Відповідну публікацію Ольга Сумська розмістила у своєму акаунті в Instagram у розділі Stories.

Талановита українська актриса, як і всі жителі України, на превеликий жаль, стала свідком найжахливішої події - війни.

Президент РФ Путін дав наказ російським військам піти війною в Україну 24 лютого близько 5 ранку. І ось, вже 12 день український народ і ЗСУ дають сильну відсіч російським окупантам, які продовжують кидати бомби в житлові будинки.

Сторіс Ольги Сумської
Сторіс Ольги Сумської

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ольга Сумка намагається щосили показувати, що сьогодні відбувається в Україні. Цього разу вона показала неймовірні кадри, на яких можна побачити тисячі харків'ян на вокзалі. На фотографії чітко видно, як люди намагаються врятувати свої життя від бомбардування Путіна, який щодня знищує бідних і невинних жінок, дітей і пенсіонерів.

Сторіс Ольги Сумської
Сторіс Ольги Сумської

Також українська актриса показала фотографії, де видно, як на сміттєвих баках висять кульки з їжею. Ці кульки залишають спеціально для бездомних людей, щоб вони змогли хоча б поїсти в цих жахливих умовах – війни в Україні.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що росіяни хочуть вдарити градами в свої міста, щоб звинуватити Україну.