Популярна українська артистка, співачка, яка відома унікальним тембром голосу і стилем Тоня Матвієнко поділилася публікацією в соціальній мережі. Вона показала, що зараз малюють маленькі діти, під час війни на території України.

Відповідну публікацію Тоня Матвієнко оприлюднила у своєму акаунті в Instagram у розділі Stories.

Є відомості про те, що Тоня Матвієнко проводила свого чоловіка, не менш відомого Арсена Мірзояна. Потрібно повідомити про те, що після того, як Росія напала на Україну, Арсен відправився в тероборону, щоб боронити свою сім'ю і українську землю від агресивного окупанта.

Матвієнко і Мірзоян, фото з Instagram
Матвієнко і Мірзоян, фото з Instagram

Ось уже як 12 днів поспіль Україна відбивається від армії РФ, яка бездушно вбиває мирне населення, влаштовуючи справжній терор.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У той час як ЗСУ і звичайні добровольці дають відсіч військам з росії, дружини і діти моляться за своїх чоловіків і батьків.

Тоня Матвієнко вирішила показати, як маленька дівчинка, якій 6 років, намалювала несамовитий малюнок.

Сторіз Тоні Матвієнко
Сторіз Тоні Матвієнко

"У квітки відрізали дитину і її душа полетіла", - підписала малюнок популярна українська співачка.

Крім цього, вона показала кадри, на яких чітко видно, як війська Путіна сховалася за мирним селищем в Україні, щоб вести обстріл.

Сторіз Тоні Матвієнко
Сторіз Тоні Матвієнко

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко заявила, що проводила свого чоловіка Арсена Мірзояна в тероборону.