Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна обожнює радувати віддану армію шанувальників свіжими і яскравими публікаціями у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч осіб.

Як і всі інші знаменитості, Антоніна Матвієнко вирішила підтримати громадян і безстрашних воїнів, які щодня борються за мирне небо над Україною. Артистка розмістила у своєму Instagram вірш молодої і мало відомої письменниці Ніни Карапуть, яка звернулася до Бога голосом України.

У рядках можна прочитати зворушливий і дуже сильний діалог, в якому Всевишній обіцяє країні, що зовсім скоро запанує мир і всі "рани будуть вилікувані".

Скріншот з Instagram, Тоня Матвієнко
Скріншот з Instagram, Тоня Матвієнко

Варто відзначити, що чимало українських і західних зірок відреагувало на сьогоднішні події, які сколихнули буквально весь світ. Раніше про російську агресію висловлювався Макс Барських - він заявив, що РФ перестала для нього існувати, також Тіна Кароль досить зухвало звернулася до Путіна, пославши його куди подалі і пообіцявши спопелити його.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Підтримка відчувається з усіх куточків планети - відома акторка Міла Куніс з Чернівців та її чоловік Ештон Катчер пожертвували 3 мільйони доларів на гуманітарну допомогу Україні.

Міла Куніс
Міла Куніс

Нагадаємо, Джеймі Гайнеман з "Руйнівників міфів" потужно підтримав Україну, і відправив корабель у відомому напрямку

Як повідомляв Знай.uа, MamaRika відреагувала на указ Путіна до мобілізації 16-річних дітей: "Досить ссать"

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна нагадала російським жінкам про пошук своїх дітей і чоловіків в Україні: "Користуйтеся"