Легендарний український модельєр Андре Тан заявив, що він дав розпорядження своїм підлеглим шити бронежилети і флісовий одяг, щоб постачати людей і воїнів необхідною амуніцією під час війни в Україні.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі "Новини Еспресо.ТВ"

Ні для кого не секрет, що Андре Тан завжди славився своїм брендовим одягом, який підкорив світ моди.

Через те, що Україна воює з Росією вже 12 днів поспіль, український модельєр прийняв рішення відкласти моду на задній план і дав розпорядження своїм підлеглим шити бронежилети і теплий одяг для наших воїнів.

«Компанія Андре Тана почала шити бронежилети, флісовий одяг, чоловічу білизну для захисників України», - підписаний відеролик в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На кадрах чітко видно, як українські жінки почали шити амуніцію для наших військових, які мужньо дають відсіч російському окупанту.

Потрібно нагадати про те, що вся Україна на даний момент служить одним кулаком, який щодня відбивається від військ Путіна. ЗСУ і звичайні українці виганяють окупанта з нашої території, даючи гідний бій.

Всі українці вірять і моляться за наших захисників, які зможуть повернути Україну до звичайного і звичного життя. Сподіваємося, вже зовсім скоро армія РФ буде розбита і Україна гордо заявить про свою перемогу.

Нагадаємо, що Святослав Вокарчук заявив, що буде битися з окупантами РФ.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі повідомили, що ЗСУ знищили 11 тисяч окупантів.