В Україні 13 день йде війна. 8 березня не став виключенням, та й ніхто з захисниць України не нарікає, адже захист понад усе.

Телеведуча Катерина Осадча на 8 березня розмістила промовистий малюнок, та запропонувала називати цей свято "День Берегині, День Захисниці". Відома ведуча заявила, що хотіла б щоб віднині саме так називали цей день.

На малюнку, жінка-Україна, у блакитній сукні з жовтим волоссям оберігає на руках дитину.

"Нехай відтепер буде так. Слава українським жінкам! Слава Героям і героїням! Все буде Україна", - написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пеерд цим, Осадча виступила зі зверненням, та заявила, що все що роблять жінки на полі бою та в тилу - це неоціненний вклад в перемогу.

"Дівчата, жінки є міцною підтримкою наших чоловіків. Дівчата, будьте щасливими. Давайте вірити в те, що ми будемо жити в мирі", - заявила Осадча.

Також вона розповіла, що команда "Світського життя продовжує шукати людей, родини, які загубилися під обстрілами.Вона завірила, що впевнена, що абсолютно всі знайдуться. І всі будуть разом.

"Миру нам усім і Слава Україні", - завершила Осадча.

У коментарях підтримали ідею Катерини Осадчою, та висловили слова підтримки телеведучій.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська розповіла, як українські захисники привітали її з 8 березня.

Раніше "Знай.ua" інформував, що Фреймут повідомила про велику втрату через напад російських окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що засновник Telegram Павло Дуров зізнався, що має українське коріння та запевнив, що проти влади РФ.