Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла зворушливу історію, яка трапилася з нею на одному з блокпостів. Про це вона написала на своїй сторінці в instagram.

Наталія Могилевська розповіла, що 8 березня проїжджала один з блокпостів, де українські захисники несподівано її порадували. Чоловіки подарували зірці тюльпан і пляшку соняшникової олії. Співачка зізналася, що це її дуже зворушило, адже навіть у такий складний час чоловіки не забувають про такі дрібниці.

Наталія Могилевська. Фото: скріншот youtube
Наталія Могилевська. Фото: скріншот youtube

"Сьогодні на блокпості мені наші солдати подарували тюльпан і пляшку соняшникової олії. Я не пам'ятаю, коли була такою зворушливою, такою щасливою... я розплакалася від щастя і подяки, від щастя і від гордості. Люблю вас, наші хлопці, люблю вас, наші рідні. Дівчатка, мої рідні! Мирного неба нам усім, добрих новин і перемоги!",- написала співачка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше Знай писав, Наталя Могилевська ледве стримала сльози, згадуючи українців, що ночують в метро:"не можу згадувати наші обійми". Співачка згадала, як ходила до людей в метро, щоб обмінятися підтримкою в цей важкий час.

Також ми писали, Катерина Кухар показала "загрози" для Путіна в особі маленьких малюків, які померли через обстріли:" які ще є питання?".

Нагадаємо, Віталій Козловський згадав слова Кузьми Скрябіна про війну і зізнався, що був не правий: "Раніше не розумів". Артист заявив, що коли йде війна не можна дотримуватися нейтралітету.