Дженніфер Еністон підтримала жінок України через військове вторгнення РФ. Актриса не просто написала про те, як вона захоплюється українками, вона розповіла про те, як жінки допомагають боронити Батьківщину.

Свій допис з фотографіями жінок у формі з автоматами та волонтерськими організаціями Дженіфер Еністон розмістила на Instagram. У Міжнародний жіночий день Дженіфер присвятила пост жінкам та дівчатам України, які сьогодні героїчно борються за свою країну і народ — як солдати, як матері, як організатори, як опікуни біженців, як протестувальники, як журналісти.

"Цим жінкам, ризикуючи життям в Україні та сусідніх країнах напишу: ви неймовірні, а за вами весь світ. Я знаю, що важко зрозуміти, які найкращі способи підтримки, тому я наводжу посилання на деякі ресурси та способи приєднатися до підтримки цих жінок через пожертвування тут (і у своєму сторіс).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вона надала контакти Фонду "Повернись живим" (@savelife.in.ua) — київська організація, яка дозволяє жертвувати на безпосередню підтримку українських воїнів найнеобхіднішими продуктами, їжею, запасами.

Також організації, яка цілодобово забезпечує їжу через кордони для сімей (насамперед жінок та дітей) в Україні, а також забезпечує харчування таборів біженців у сусідніх країнах, таких як Польща та Румунія.

Також фонд, який зосереджується на підтримці жінок та сімей, забезпечуючи невідкладну їжу, притулок для води, гігієнічні набори.

Нагадаємо, раніше Потап показав, що лишили від "непереможної" армії окупантів воїни ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Кухар показала "загрози" для Путіна в особі маленьких малюків.

Також "Знай.ua" писав, що 11-річна дитина дісталася самостійно із Запоріжжя до Словаччини.