Відомий український репер Потап, чоловік співачки Анастасії Каменських, опублікував звернення до світу дітей, які є учасниками вокального фестивалю «Чорноморські ігри».

Відео він розмістив у своєму новому пості в соцмережі Instagram, де за його життям і творчістю стежать майже два мільйони людей.

«Діти, учасники Чорноморськіх Ігор, записали гімн, для всіх Нас! Надобраніч, Україно! Люблю тебе всім серцем!!!",- підписав він Відеоролик.

Він додав, що учасники фестивалю "Чорноморські Ігри" - найталановитіші діти Вільної, демократичної та незалежної країни.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Вони - наше світле і фантастичне майбутнє. Сьогодні вони співають гімн України і просять лише про мирне небо над головами. Тому що, як і всі діти нашої країни, вони знаходяться в небезпеці. Закрийте небо над Україною. Це врятує життя наших дітей. А фестиваль "Чорноморські Ігри" обов'язково відбудеться у вільній і незалежній Україні", - упевнений Потап.

"Мурашки по шкірі. Будемо жити. Треба обійтися малою кров'ю і зберегти життя людей», - пишуть в коментарях.