Популярний український ведучий Анатолій Анатоліч поділився несамовитим постом, в якому нагадав, як Путін напала на Україну о 5 ранку.

Відповідний пост Анатолій Анатоліч розмістив у своєму акаунті в Instagram.

«24.02.22 Почалася війна. Кожен з нас пам'ятає той момент коли Росія (як і путін для мене тепер з маленької літери) напала на Україну. Я прокинувся на ранковий ефір як завжди о 4:50 ранку. І пішов в душ. Мені здалося що я почув вибух. Я почув навіть не звук, а щось на кшталт вібрації. Потім ще один і почали німіти руки. До мене підбігла Юла, її розбудила наша Аліса. Вона прокинулися від вибухів. В двох кілометрах від нас військова база. -Може це нічні навчання? Але ж чому вони не попередили нас? Холодними руками беру смартфон і читаю що росія атакувала нашу країну. -Я на канал. Скоро повернуся. Стрибаю в авто і лечу на Героїв Космосу на канал Україна. Очі гримерів, погляди персоналу. Ніхто не вірить що почалося. -Ранкового шоу не буде. Віщаємо новинами. -Я готовий сідати в ефір. -Зараз не треба. Вистачає новинярів», - підписав публікацію український ведучий.

Скріншот поста Анатолія Анатоліча в Instagram
Скріншот поста Анатолія Анатоліча в Instagram

Крім цього, Анатолій Анатоліч розповів про те, як його кохана почала збирати валізи, закидаючи в них абсолютно непотрібні речі.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Анатолій Анатоліч та Юла. Фото: Instagram
Анатолій Анатоліч та Юла. Фото: Instagram

«Я сідаю в авто і півтори години о 6:30 їду додому. Затори і черги на бензин. Юла збирає валізи. Кидає в них половину непотрібних речей, але хто ж про це тоді думає. Ніби улюблене взуття на підборах має опинитися в цій валізі. Як і моя модель долореан з Назад у майбутнє. Так, в нас не було тривожної валізи. Я не вірив. А ділі десятки тисяч історій. У кожного своя, але з загальна бідою», - поділився Анатолій.

Скріншот поста Анатолія Анатоліча в Instagram
Скріншот поста Анатолія Анатоліча в Instagram

Нагадаємо, що Павло Зібров поділився хорошим сном про Україну.