Популярна українська співачка Ірина Федишин поділилася публікацією в соціальній мережі. Вона написала слова великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка.

Відповідний пост Ірина Федишин розмістила у своєму акаунті в Instagram.

"День 14 - продовжуємо всі разом боротися Слава Героям! Слава ЗСУ Сьогодні День народження Тараса Шевченка
фрази Тараса Шевченка, які допомагають боротися за Україну "Гомоніла Україна, довго гомоніла, довго-довго кров степами текла-червоніла..." Кайдани порвіте і вражою злою кров’ю
Волю окропіте. Боріться — поборете, Вам Бог допомагає! За вас правда, за вас слава, І воля святая! "Як понесе з України У синєє море Кров ворожу… отойді я І лани і гори — Вогонь запеклих не палить. Кохайтеся чорнобриві, та не з москалями, Бо москалі — чужі люди, Роблять лихо з вами. Не вмирає душа наша, Не вмирає воля", - підписала публікацію артистка.

Українська аудиторія не могла пропустити повз вуха таку публікацію і почала писати відгуки під нею.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Як вин знав, як знав. Т. Г. Шевченка", "Ніхто не міг подумати, що ці слова так будуть актуальні сьогодні", "Ірмно, ви мнюене вразили, бо нещодавно ви відпочивали за кордоном, я чомусь подумала, що ви і не повернетеся до України. Вибачте, що погано подумала! Дякую о, що з нами! Разом переможемо!", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост Ірини Федишин в Instagram
Коментарі на пост Ірини Федишин в Instagram

Коментарі на пост Ірини Федишин в Instagram
Коментарі на пост Ірини Федишин в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали російських зірок, які підтримали тероризм Путіна.