Відома українська співачка Ірина Федишин показала, як вони проводять час у відпустці з усією родиною. Вирушили на риболовлю перебуваючи на райських Мальдівах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації артистки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона радує шанувальників новими кадрами, і на них можна часто побачити всю її сім'ю. Також, за допомогою цієї платформи вона просуває свою творчість.

Не так давно Ірина Федишин відсвяткувала свій день народження, і відзначати сім'я вирушила на райські Мальдіви. Щодня у них різні активності.

Ось наприклад, на нових кадрах співачка стоїть на палубі і в руках тримає Словенську рибу. Вони побували з синами і чоловіком на морській рибалці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ірина Федишин, фото: Instagram
Ірина Федишин, фото: Instagram

"Сьогодні побували на морській рибалці 🔥 🌊зловили справжню акулу 😱 😱 😱 хто з нас зловив і як це виглядало, більше в сторіс😉#іринафедишин #Риба #океан" - йдеться в повідомленні під постом.

Ірина Федишин, фото: Instagram
Ірина Федишин, фото: Instagram

У stories видно, що вони зловили багато риби, а також практично витягли акулу з океану. Ось у чому принади риболовлі далеко від дому.

Ірина Федишин, фото: Instagram
Ірина Федишин, фото: Instagram

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Дуже цікаво було спостерігати за Вашою риболовлею 😍 🐠 Олежик молодець! 👏 Гарного відпочинку 🙌❤️";

"Які яскраві фото😍❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥";

"Олежик так засмаг на личку😂❤️❤️❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Ірина Федишин похвалилася відпочинком на білосніжному піску на Мальдівах: українці помітили, що когось не вистачає

Раніше повідомлялося, що Ірина Федишин виїхала з України разом з чоловіком і дітьми

Також, Ірина Федишин влаштувала Відверті ніжності зі своїм чоловіком - прикрилася лише долонею.