Спортсмени-параолімпійці знову показали себе та додали до нагород ще 2 медалі.

Національний олімпійський комітет, на сторінці у Facebook повідомив, що на 5 день змагань українські спортсмени отримали ще дві медалі до загального доробку.

"Дві медалі приніс Україні п’ятий день зимових Паралімпійських ігор у Пекіні. Вони були здобуті в різних класах лижних гонок у спринті вільним стилем", — інформує НОК.

Медалі завоювали Оксана Шишкова, яка виступає серед спортсменок із порушенням зору (гайд Андрій Марченко). Вона змогла вибороти вже свою другу срібну та загалом четверту нагороду на цій Паралімпіаді. Шишкова Оксана з Харківщини.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також "повний комплект" медалей завоював параолімпієць Григорій Вовчинський. Цього разу він виграв мідну нагороду, та додав до золота та срібла в біатлоні та лижних перегонах. Вовчинський Григорій представляє Вінничину.

Національна збірна України за час олімпіади виборола вже 19 нагород:

  • 6 золотих
  • 8 срібних
  • 5 бронзових

Україна посідає третє місце у медальному заліку, поступаючись Китаю та Канаді.

Нагадаємо, раніше перший день змагань на Паралімпіаді-2022, завершився тріумфом українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україна на Паралімпіаді-2022 у Пекіні підкорює вершини

Також "Знай.ua" писав, що чоловіки продовжують повертатися в Україну з Європи, щоб воювати за Батьківщину.