Популярний український артист Андрій Данилко більш відомий, як Вєрка Сердючка, опублікував відео, яке викриває брехню президента Росії Володимира Путіна.

Цим відеороликом Андрій Данилко поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, у середу, 9 березня.

Володимир Путін оголосив війну Україні через те, що нібито "неонацисти" знищують російськомовне населення. При цьому президент РФ називає війну "звільненням" України. Однак, це абсолютна брехня, адже ніхто і ніколи в Україні не притисняв російськомовне населення.

Скріншот допису Андрія Данилка
Скріншот допису Андрія Данилка

Для цього Андрій Данилко показав прості факти. Так, на останніх виборах президента України кандидат від націоналістів набрів всього 1.6% голосів. До того ж на виборах у Верховну Раду націоналісти набрали 2.15% голосів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чинний президент України Володимир Зеленський - російськомовний етнічний єврей. В Україні близько половини населення використовують російську мову. 27% українців говорять тільки російською.

Андрій Данилко. Фото: скріншот youtube
Андрій Данилко. Фото: скріншот youtube

Тому виходить, що Володимир Путін брехун та воєнний злочинець. Саме Путін розпочав війну на Донбасі. Він поставляв для них зброю, а ватажками так званих "ЛДНР" поставив громадян РФ. А зараз здійснив повномаштабне вторгнення на територію України.

Нагадаємо, Євген Комаровський відповів на істерику РФ навколо "бактеріологічної зброї" в Україні: "Щоб Пу захворів і всрався". Педіатр відповів на заяви РФ

Раніше Знай писав, переможець "Голос країни" Роман Сасанчин згадав слова Скрябіна про війну: "Найбільш ідіотський". Артист згадав слова легендарного музиканта про війну.

Також Знай повідомляв, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" покаялася через недовіру українській армії у минулому: "Гордість вселенського масштабу"