Кулінарний експерт, суддя кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова висловилася з приводу війни, яку почала РФ на чолі з Володимиром Путіним. Свою думку зірка опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Тетяна Литвинова зізналася, що війна вичавила з неї всі "соки", але змусила ще більше любити свою країну і пишається нею і людьми, які тут живуть.

Тетяна Литвинова / скріншот з відео
Тетяна Литвинова / скріншот з відео

"Зупиніть землю, я зійду 😰 зупиніть це не померле 24 лютого🙏 ні дат, ні часу, ні дня тижня, як один день, довжиною в два тижні.... Неначе цей страшний фільм не про мене, він не про реальність. Міста, стерті з лиця моєї землі 😭 мені здається, що я більше не можу плакати, але сльози все одно не перестаючи ллються з очей. Монотонні дії, швидкі реакції на допомогу людям, концентрація на близьких, бажання бути разом і весь час обіймати когось... я відчуваю себе такою маленькою і безпорадною як ніколи в житті. Здається, що страх, це все що я можу відчувати.... Ні, ще гордість! Гордість вселенського масштабу! За мою неймовірну націю! Я так пишаюся моїм синім паспортом з тризубом, як ніколи і ні чим! І знаєте, я відчуваю неймовірне каяття, що я нічого не знала і не вірила в Нашу армію. Я лаяла парад в минулому році.. Як сильно я була не права☺️ гордість і неймовірний біль одночасно! Ми будемо вільними до останнього подиху, я вірю! Ми переможемо! Але не такою ціною, благаю 🙏 це страшна не людська війна! Це як фільм про зомбі, яких неможливо знищити, від них не сховатися або втекти. Вони переслідують тебе в новинах, в страху сирен, вибухах навколо будинків, прокляттях під кожною публікацією", - написала Литвинова.

Тетяна Литвинова зізналася, що раніше не сприймала пропаганду, як щось серйозне, але те, що відбувається змушує поміняти своє бачення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Слово пропаганда ніколи не була для мене чимось серйозним, але те що я бачу зараз, це вражає! З ними марно розмовляти ... як 😩 шкода, що люди настільки ведені і керовані! Вони дуже щирі у своїй обраності як нації, величі, гордості за ідеї свого імператора, вірі в те що нас потрібно врятувати від нацизму 🙈
Дуже схоже на фашизм і переслідування євреїв у Другій світовій війні. Я по своїй натурі безумовно люблю людей і весь світ в цілому! Причому це в мені глобально. А зараз мій світ тріщить по швах і я не розумію як тепер мені жити з цим 😩
Як хочеться повернути їм розум і серце 🙏 не можуть люди бажати смерті один одному просто так. Це як якась одержимість ☺ ️ дуже важливо зараз зупинити ненависть всередині кожного з нас. Це те що руйнує світ навколо і всередині нас. Я вибираю любов ❤️
Любов до себе, сім'ї, міста, батьківщини, президента, ЗСУ, тероборони і кожному з вас! Любов творить! Народжуйте любов", - зазначила вона.

Раніше Знай писав, Наталя Могилевська ледве стримала сльози, згадуючи українців, що ночують в метро: "Не можу згадувати наші обійми". Співачка згадала, як ходила до людей в метро, щоб обмінятися підтримкою в цей важкий час.

Також ми писали, "За правду, свободу": Melovin підтримав ЗСУ та українців сильною піснею.

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіл "зарядив українців на перемогу словами Тараса Шевченка: "За вас правда, за вас сила і воля свята".