Відомий український артист, а також переможець вокального шоу "Голос країни" Роман Сасанчин згадав про слова покійного Кузьми Скрябіна про війну.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно зараз він публікує важливу інформацію про війну в Україні, і намагається підбадьорювати шанувальників в такий складний час.

Цього разу він поділився роликом, на якому Кузьма Скрябін ще за життя розповідає про найбільший страх у своєму житті - про війну.

"Війна найідіотський винахід людства. І те, що вона час від часу повторюється - найжахливіше" - говорив свого часу музикант.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Роман Сасанчин згоден з такими словами, і вважає, що в сучасному світі вирішувати конфлікти в такий спосіб неприпустимо. Але, на жаль, не всі правителі так думають, і агресор Володимир Путін в числі тих, хто звик вирішувати питання негуманним способом.

Раніше в мережі з'явилася інформація про те, що дружина Романа Сасанчина разом з маленькою дочкою поїхали в Польщу, а ось чоловік залишився в країні, адже чоловікам від 18 років заборонено залишати країну в умовах воєнного стану.

Іванна Сасанчин, фото: Instagram
Іванна Сасанчин, фото: Instagram

"Рома в Україні. Я не знаю, скільки ми будемо один без одного, я молю Бога, щоб це закінчилося якомога швидше. Діти до року без черги йдуть. Але люди злі і дурні кричать, не пропускають і можуть затоптати... жінка мала дитину 9 днів, її не пропустили люди " - розповіла Іванна.

Іванна Сасанчин, фото: Instagram
Іванна Сасанчин, фото: Instagram

Нагадаємо, що Потапа розчулили маленькі українці, які зворушливо заспівали гімн - у всіх одне прохання

Раніше повідомлялося, що Тарас Тополя з "антитіл" зарядив українців на перемогу словами Тараса Шевченка

Також, Анастасія Приходько показала, як ховається з дітьми від обстрілів окупантів.