Алан Бадоєв, відомий кліпмейкер та кінорежисер розмістив звернення до всього світу від ведучих популярного тревел-шоу "Орел та Решка".

Ведучі шоу показали, як обстрілюють мирні українські міста, як звучать ракети, та голоси людей і дітей, які постраждали від російського вторгнення в Україну. Відео режисер розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Ми розповідали про мир і несли світ усередині себе. На нашому баченні та любові до подорожей було виховано не одне покоління росіян та українців, а сьогодні ми просимо закрити небо над Україною, від нашого сусіда. Подивіться в наші очі і подумайте невже ви вірите нам менше, ніж ситим мордам, які брешуть вам на російських національних каналах", - звернулися телеведучі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вони показали жахіття війни. Жертви і зруйновані будинки. "Ракети летять звідусіль, з Росії, Білорусі."

Вони розповіли, що головний режисер Євген Синельников знаходиться в оточенні ворога в Бучі, зі своїм маленьким сином, з родичами і як мінімум ще п'ятьма дітьми.

"Вони знаходяться в оточенні російських солдатів у Бучі! Їх не випускають та не дають гуманітарний коридор", - зазначив у дописі Алан Бадоєв.

Також ведучі тревел-шоу попросили закрити небо над Україною. "Якщо небо над Україною не закрити зараз, скоро воно закриється над усією планетою".

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук прибув на підмогу Віталію Кіму в Миколаїв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", переможець "Голос країни" Роман Сасанчин згадав слова Скрябіна.

Також "Знай.ua" писав, що чоловіки продовжують повертатися в Україну з Європи, щоб воювати за Батьківщину.