Відома українська співачка Оля Полякова розкрила нахабну брехню російських окупантів і пропагандистів РФ.

Про це вона розповіла на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram в розділі stories.
24 лютого Росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Тоді президент РФ Володимир Путін заявляв, що нібито уряд України притисняє російськомовне населення, тому він починає "спеціальну операцію".

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Однак, Оля Полякова зазначила, що Путін нахабно бреше, адже в Україні ніколи не було притиснене російськомовне населення. При цьому багато українців, як і вона сама є російськомовними.

Скріншот stories Олі Полякової
Скріншот stories Олі Полякової

" Я російськомовна співачка! Я збирала в своїй країні стадіони!!! Мене ніхто не гнобив в Україні! Путін брехун", - зазначила Полякова.

Також Оля Полякова нагадала про те, що 9 березня російські окупанти розбомбили пологовий будинок і дитячу лікарню в Маріуполі. Однак, пропагандисти заявляють, що вони були не працювали.

"Ці кінчені пишуть, що пологовий будинок не робочий! Господи, дай прозріння цим с*кам", - зазначила Оля Полякова.

Нагадавши, син радниці Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця:"я навіть не сказав мамі". Він побачив кадри бомбардування житлових будинків російськими окупантами

Раніше Знай писав, Kalush показав новий Алфавіт для російських школярів: "Za дітей, які народяться за залізною завісою"

Також Знай повідомляв, соліст Rammstein Тілль Ліндеманн затесався серед волонтерів і допомагає українським біженцям. Українка розповіла, як у Берліні їй допоміг відомий співак