У соціальній мережі повідомили, що легендарний принц Вільям і Кейт Міддлтон відвідали культурний центр України, який розташований у Лондоні. У королівської сім'ї можна побачити символіку України, що говорить про їх підтримку.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "Культурна Пральня"

"Принц Вільям і Кейт Міддлтон відвідали Український культурний центр у Лондоні. За словами пари, навіть їхні діти запитували про війну в Україні. Герцог і герцогиня поспілкувалися з волонтерами, які допомагають українським біженцям, привезли продукти і зробили пожертву. На одязі Кейт і Вільяма можна побачити жовто-блакитні значки із зображенням серця", - повідомляють в популярному месенджері.

У той час як лідер росії продовжує наступати на Україну і бомбити спальні райони, все більше світових лідерів переходить на нашу сторону, надаючи всіляку допомогу.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Сьогодні вже весь світ знає таку країну, як Україна, так як наші мирні громадяни і жінки роблять все, щоб дати відсіч агресивним окупантам, які ніяк не очікували такої сили духу.

Українці дуже сподіваються, що це скоро закінчитися і ми повернемося до нормального життя, не переживаючи за наших дітей.

ЗСУ показує відмінний результат, дивуючи не тільки путіна, але і весь світ своєю силою.

Нагадаємо, що Джаред Лето, Анджеліна Джолі та інші зірки підтримали Україну.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі повідомили про переговори Росії та України.