Відомий український артист, соліст колективу "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук відвідав одну з лікарень в Миколаєві, після чого поділився своїми емоціями.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є.

Днями з'явилася інформація про те, що Святослав Вакарчук відвідав місто Миколаїв, і ось він опублікував кадри з місцевого госпіталю.

"У Миколаївському госпіталі і біль, і надія, і сльози, і віра, і підтримка, і впевненість, і любов, і розуміння, що ми стоїмо не просто на сторожі України проти божевільного російського агресора, а на сторожі всього цивілізованого світу проти абсолютного зла" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

На опублікованих кадрах артист з'явився разом з пораненими, а також персоналом лікарні, які борються за життя наших співгромадян.

На останніх кадрах страшна колекція прояву "братської любові", зокрема касетні бомби, які, до слова, заборонені для використання, але Російська Федерація продовжує їх використання в Україні.

Раніше також з'явилася інформація про те, що Святослав Вакарчук вступив до складу тероборони Львівської області, і поряд з іншими українцями буде боротися з окупантами.

Що стосується забороненої зброї, Російська Федерація визнала використання в Україні ТОС-1А"Солнцепек". Також, розвідка Великобританії повідомляє, що в Міністерстві оборони Російської Федерації підтвердили застосування в Україні важких вогнеметних систем, про які говорилося вище. Вони використовують термобаричні ракети.

Нагадаємо, що Тіна Кароль засудила українських артистів, які виступають у Росії

Раніше повідомлялося, що россійські військові кораблі відійшли від Одеси до Криму

Також, російські окупанти вбили українця, який голими руками переніс міну-розстріляли на місці. Чоловік голими руками взяв міну і викинув її в лісопосадку