Відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач показав, як мужні працівники ДСНС знешкоджують бомбу, яка впала на українську землю.

Відповідним відео Юрій Ткач поділився на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Україна вже понад два тижні мужньо бореться проти російських окупантів. Всі українці об'єдналися заради спільної перемоги над росією.
Цього разу відомий український гуморист Юрій Ткач вирішив показати мужніх бійців ДСНС. Вони буквально голими руками знешкоджували 500-кілограмову бомбу, яка впала на території України від російських окупантів.

Скріншот допису Юрія Ткача
Скріншот допису Юрія Ткача

" Коли яйця стальніші за п’ятисот кілограмову авіа бомбу!!!", - зазначив Юрій Ткач у підписі до відео.

Варто нагадати, що 24 лютого РФ рано вранці увірвалася в Україну. Противник почав бомбити військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, в тому числі Київ, Харків і Маріуполь.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Після цього президент України Володимир Зеленський ввів на території країни воєнний стан, і українці почали чинити потужний спротив окупанту.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч показала про що мріють українці після завершення війни: "Обіймемося з родиною"

Раніше Зай писав, дружина Анатолія Анатоліча ридає над втратою після авіаудару: з 12 людей вижив лише один. З усіх, хто перебував у будинку вцілів тільки чоловік та його кіт Марсик

Також Знай повідомляв, Kalush показав новий алфавіт для російських школярів: "Za дітей, які народяться за залізною завісою". Артист показав, які букви повинні вивчати в школах Росії.