Відомий український артист, представник України на пісенному конкурсі Євробачення-2022, Kalush вирішив поділитися абеткою, яку повинні викладати в школах Російської Федерації.

Опублікований він був на сторінці онлайн-оборона в соціальній мережі Instagram, після чого Kalush додав Це до себе в stories.

Спочатку йде буква Z, яку зараз так полюбили в Російській Федерації. І відразу ж можна побачити, що це означає: Za смерть своїх же дітей, які позбудуться лікування і ліків через санкції.

Kalush, фото: Instagram
Kalush, фото: Instagram

Також, ця ж буква позначає - ZA пропаганду, яка відверто промиває мізки і забороняє думати.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Zа ненависть і смерть;

ZA голод і злидні росіян;

Za президента, який ховається від свого ж народу в бункері;

Za дітей, які народяться за залізною завісою.

Саме такий алфавіт пропонують викладати дітям у школі, щоб вони розуміли, яке майбутнє для них усіх приготувала російська влада, зокрема Володимир Путін. Kalush по всій видимості згоден з такою думкою.

До слова, композиція, з якої вони відправляться на Євробачення, займає перше місце у всіх чартах, і крім того, букмекери її ставлять на перше місце на перемогу. А ось чи відправляться хлопці на сам конкурс в травні-велике питання, так як в країні триває війна.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко показала гардероб, поки РФ скидає бомби на пологовий будинок у Маріуполі

Раніше повідомлялося, Андрій Данилко викрив цинічну брехню президента РФ Путіна.

Також, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" підтримав жінок під час війни, купивши 1000 тюльпанів.