Бомби, які зруйнували пологовий будинок, у якому перебували медперсонал та майбутні мами маріуполя не залишив байдужими українських співачок. Надя Дорофєєва та Настя Каменських жахаються нелюдським вчинкам російських військових.

Кадри руйнації, лиця вагітних жінок, закривавлені, постраждалі змучені... Ці кадри, які співачки розмістили на сторінках своїх соціальних мереж, облетіли вже чи не всю земну кулю, та стали ще одним доказом особливої українофобії путіна. Таке звірство неможливо оцінити адекватно.

Надя Дорофєєва написала: "Біль та сльози. Маріуполь! Бомбіжка пологового будинку. Місце, яке дарує нове життя, сьогодні стало мішенню для смертоносної та нелюдської атаки російської армії. З кожною такою подією я відчуваю біль ще сильніше. А ще вчора здавалося, що болючіше бути не може. Я дивлюся на ці фото, серце розривається. Це неможливо пробачити. Закрийте небо! Я вимагаю.. благаю".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Насті Каменських допис також просочений болем та слізьми. "Серце розривається від болю. Таке здатні робити лише нелюди! Маріуполь. Пологовий будинок. Це жінки та діти! Якими ж істотами треба бути, щоб робити таке?"

В коментарях українці підтримали співачок, а підписники з країни-агресора продовжують блазнювати.

Нагадаємо, раніше легендарна акторка Ада Роговцева зробила зі свого будинку волонтерський штаб.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Потап завдав нищівного удару російській пропаганді про війну в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль засудила українських артистів, які виступають в росії.