Телеведучий Даніель Салем стоїть на захисті свого міста Одеси, у теробороні. Він зателефонував доньці Маші по відеозв'язку, та показав це своїм шанувальникам.

На відео, яке розмістив Даніель у своєму Instgaram, дівчинка з батьком посилали один одному повітряні поцілунки, та він ледь стримував сльози.

Телеведучий та ресторатор Салем записався у тероборону щоб боронити свою землю від російських окупантів, і він знає заради кого він це робить - щоб майбутнє його доньки, яка лише у вересні минулого року пішла в перший клас, було мирним.

"Немає прощення тому, хто хоче відібрати в тебе твоє. Немає прощення тому, хто вбиває безневинних. Немає прощення тому, хто розділяє близьких на невизначений час!
Але нічого… Легко здобуте щастя не може тривати довго. Тому ми зараз пройдемо всі ці муки і насолодимося нашою перемогою. На століття!", - написав Даніель.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також він зазначив, що українці будуть насолоджуватися нашою країною з кожним Українцем!

"А ти страждатимеш вічність у цьому житті та в іншому, у потойбічному, і це буде нескінченно", - звернувся він до нападника.

Відео Даніель супроводив хітом Вакарчука "Обійми".

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська подякувала Бріжит Макрон за зібрані 8 млн для допомоги Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Анатолія Анатоліча ридає над втратою після авіаудару.

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська заговорила про загальну паніку, не маємо на це права зараз