Відома українська акторка Ольга Сумська звернулася до українців у складний для всіх час. Вважає, що зараз ніхто не має права піддаватися паніці, адже так ми не переможемо.

Жінка записала відеозвернення, і опублікувала його на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Зараз актриса продовжує активно за допомогою інтернету доводити правду всьому світу на рахунок того, що зараз відбувається в Україні.

На даний момент українці самий згуртований народ у світі, і повинні підтримувати один одного як ніколи.

А ось головна риси українців-сила духу, незважаючи на відчай, який переслідує всіх нас останні два тижні. Ми не повинні піддаватися паніці, і зобов'язані піклуватися про наших близьких.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Якщо поруч з вами ваші батьки-будьте з ними. Ви їм як ніколи потрібні. Допомагайте людям похилого віку-дізнайтеся, що їм потрібно" - йдеться в повідомленні Ольги Сумської.

Також, акторка зазначила, що друзі з різних країн по всьому світу пропонували їй допомогу, допомогти покинути Україну, але, вона відмовилася.

"Ми залишаємося вдома. Тому що це наша земля. І ми обов'язково переможемо " - підсумувала жінка.

До слова, не так давно Ольга Сумська втратила маму. Померла вона 27 лютого, а попрощалися з Ганною Іванівною 1 березня.

"Встигли поховати нашу красуню матусю, Ганну Іванівну... З молитвою священика і під звуки сирен... Господи, спасибі тобі", - написала акторка.

Нагадаємо, що Тіна Кароль засудила українських артистів, які виступають у Росії

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова розкрила нахабну брехню президента РФ Путіна

Також, соліст Rammstein Тілль Ліндеманн затесався серед волонтерів і допомагає українським біженцям. Українка розповіла, як у Берліні їй допоміг відомий співак