Володимир Кличко об'єднався з американським художником WhIsBe, щоб зібрати пожертви для України. Автор мармеладних ведмедиків Vandal Gummy створив чотири невзаємозамінні токени NFT в кольорах національного прапора України.

«Радий об'єднати зусилля з художником WhIsBe, який відтворив 4 версії NFT своїх легендарних мармеладних ведмедиків Vandal Gummy в кольорах українського прапора», - оголосив на своїй сторінці в Instagram Кличко-молодший. Боксер зазначив, що всі кошти від аукціону будуть перераховані на підтримку Україні.

Також Володимир Кличко закликав своїх шанувальників не залишатися байдужими і приєднатися до колекції «Vandalz for Ukraine: WhIsBe x Wladimir Klitschko» на торговому майданчику NFT OpenSea.

Сам WhIsBe написав, що він вдячний за можливість бути корисним:

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

«Неймовірно вміти використовувати мистецтво та цю новітню технологію, щоб допомогти іншим, хто цього потребує, надаючи негайну допомогу в будь-якій точці світу», - ділиться емоціями автор Vandal Gummy.

Нагадаємо, як Віталій і Володимир Кличко провідали киян, які ховаються в метро.

Читайте також, що Андрій Задворний показав, як беззбройні українці стримують ворога.