Український співак Макс Барських офіційно розірвав всі контракти і заборонив використовувати свою музику в РФ.

Макс Барських на своїй сторінці в Instagram записав відео повідомлення, в якому заявив, що офіційно забороняє використовувати свою музику на території РФ.

"Я офіційно забороняю використовувати мою музику на території РФ в будь-якому вигляді, всім радіостанціям, телеканалам, фільмам і серіалам де вона звучить в якості саундтреків. Я не хочу, щоб моя музика звучала в країні розв'язала війну в Україні. Я так само вилучаю весь каталог своїх пісень з цифрового простору РФ. Пропоную всім українським артистам зробити теж саме!",- заявив співак.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Макс Барських знаходиться в Києві з самого початку війни. Він багаторазово звертався до своїх шанувальників в РФ, яких у співака велика безліч, щоб вони не мовчали, а зробили хоча б що-небудь, щоб змінити ситуацію. Однак, крім жменьки людей, яких побили і розсадили в автозаки, на більше народ рф не був здатний.

Українські шанувальники музики Макса Барських підтримали українця за чітку та виважену позицію, та подякували йому за таке непросте рішення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що бізнес та ІТ росіяни "окупували" Вірменію, куди тікають з Батьківщини через режим Путіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астронавт NASA Скотт Келлі відмовився від нагороди, отриманої з рук президента РФ.

Також "Знай.ua" писав, що Олена-Крістіна Лебідь показала безстрашність киян в одному відео.