Відома українська ведуча Олена-Крістіна Лебідь показала, як вийшла вигуляти собаку в Києві під час воєнного стану. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

В Україні вже 15-й день триває повномасштабна війна, яку розпочала Росія. Багато українців щодня ризикують життям просто виходячи з укриттів. Так, ведуча Олена-Крістіна Лебідь вирішила вигуляти собаку в парку і в цей самий час прозвучала сирена, що попереджає про небезпеку з повітря.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скріншот youtube
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: скріншот youtube

Телеведуча показала, що повітряна тривога застала її серед парку, де немає ніякого укриття. Також вона зазначила, що в цей час в парку гуляють і інші люди, які цілком спокійно реагують на тривогу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"І раптом це на весь парк‼️‼️‼️ А навколо гуляють київські бабусі - зі сталевим яйками. Це Україна, дитинко", - написала телеведуча.

Раніше Знай писав, Наталя Могилевська ледве стримала сльози, згадуючи українців, що ночують в метро: "Не можу згадувати наші обійми". Співачка згадала, як ходила до людей в метро, щоб обмінятися підтримкою в цей важкий час.

Також ми писали, улюбленець українців Віталій Кім зізнався, що росіяни вже відмовилися йти проти воїнів ЗСУ: хочуть жити. Окупанти не хочуть воювати, але не можуть повернутися, адже їм загрожує розстріл.

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіл" зарядив українців на перемогу словами Тараса Шевченка:"за вас правда, за вас сила і воля свята".