У соціальній мережі оприлюднили чудові новини, які стосуються Паралімпіади-2022 у Пекіні. Є відомості про те, що наші спортсмени вийшли на друге місце за кількістю медалей, поступаючись Китаю.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

У зв'язку з тим, що росія пішла війною в Україну, весь світ зараз сконцентрував свою увагу на цій жахливій події. Через агресивного окупанта світові лідери почали вводити жорсткі санкції проти громадян рф.

Однак у ці важкі часи для України, проходить Паралімпіада-2022, де українські представники отримують гідні нагороди, в черговий раз, показуючи силу духу нашого народу.

"Україна посідає другу сходинку за кількістю медалей на Паралімпіаді в Пекіні", - підписаний пост в популярному месенджері.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Ні для кого не секрет, що українські спортсмени – найбільш працьовиті. Вони завжди показують себе на вищому рівні, і це стосується практично всіх видів спорту.

В даний момент мова йде про Паралімпіаді-2022, яка проходить в Пекіні.

Не дивлячись на важкий час для всієї України, наші паралімпійці впевнено підкорюють вершини, отримуючи велику кількість медалей.

Нагадаємо, що у мережі заявили, що українці завоювали 9 медалей на Паралімпіаді-2022 за один день.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", представники України на Паралімпіаді-2022 показують неймовірний рівень.