Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч вирішив розповісти про свого маленького, піврічного сина. Як він поводиться в умовах війни.

Нові stories були опубліковані на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік розповідає правду про те, що зараз відбувається в країні. Намагається донести до всього світу правду.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Найімовірніше під час війни вони всім сімейство вирушили до бабусі, адже там безпечніше, ніж у Києві. Анатолій Анатоліч показав, як бабуся тримає свого онука на руках. Їм подобається проводити час разом, але, на жаль не за таких обставин.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Шанувальники почали питати, як у нього справа справи, і як він переживає всю ситуацію в країні. Для дитини всі переїзди завжди великий стрес.

"У Ніла все добре. Всім дітям добра і любові. Ніхто не має право забирати дитинство. Все можливо виправити і повернути як було, крім життя. Обіймаю кожну сім'ю " - йдеться в повідомленні під постом.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Далі телеведучий показав своїх старших дочок, які за пару днів війни сильно подорослішали, адже якщо син ще нічого не розуміє, то вони усвідомлюють, наскільки війна це страшно.

При цьому, не можна не відзначити, що Анатолій Анатоліч продовжує працювати, і знімає інтерв'ю, навіть на відстані. Цього разу героєм його програми став колега Олексій Суханов. Сам чоловік народився в Росії, але давно живе в Україні. Після початку війни він зрікся своєї батьківщини, і заявив, що не хоче мати нічого спільного з державою агресором. Крім того, не так давно він отримав український паспорт.

Нагадаємо, що дружина Анатолія Анатоліча ридає над втратою після авіаудару: з 12 осіб вижив тільки один

Раніше повідомлялося, що ЗСУ знищили російську техніку в Харківській області: мінус 500 одиниць техніки одним обстрілом.

Також, Юрій Ткач показав, як ДСНС мужньо знешкоджують 500-кілограмову бомбу