Дружина Анатолія Анатоліча Юла любить дарувати шанувальникам гарні кадри, просякнуті змістами та образами

Юла - PR-продюсер, та виховує трьох дітей. Зараз у дівчини новий етап в житті, вона планує стати вчителем, наставником. У своєму Instgaram дівчина розмістила чорно-біле фото, на якому позує на каменях, та розмірковує над тим, чого їй бракує у житті.

Йти по камінню складно, але цікаво, зазначає дівчина. Вона вважає, що уважність при пересуванню на каменях тримає у тонусі.

Юла. Фото: Instagram
Юла. Фото: Instagram

"Ти в тонусі, не розслабляєшся, щоби не впасти. Тримаєш баланс. Вчишся долати і долаєш перешкоди… Потрапляючи на рівну дорогу, я кайфую лише спочатку, а далі мені не вистачає вершин", - зазначила дівчина.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тому вона й вирішила розпочати свою освітню платформу, та навчити всіх, хто планує й бачить себе у рекламі.

Юла. Фото: Instagram
Юла. Фото: Instagram

"Для мене курс – це нова скеля. Нова вершина. Але я вже на ній", заявила дівчина про готовність.

Юла проілюструвала допис чорно-білим фото. Цікаво, що раніше про дружину Анатоліча не було чути, або їх не пов'язували одне з одним. Трійко дітлахів навічно поєднали красуню та веселуна. Імовірно, саме після третіх пологів, Юла зрозуміла, що мусить йти далі.

Нагадаємо, раніше нові ведучі "Ранок з Україною" знайшли головну місію поруч з Лілією Ребрик.

Як повідомляв портал "Знай.ua", легенда "Танців з зірками" Олена Шоптенко навчить українок володіти своїм тілом

Також "Знай.ua" писав, що Юла і Анатолій Анатоліч загнали Влада і Лілію Яму